Известие

Collapse
No announcement yet.

Екзотика, екстравагантност или лудост е Alfa Romeo

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Ей ,колеги радвам се ,че на тоя свят има и други дето мислят досущ като мен.Писна ми на ... да обяснявам секи път на идиотите дето разпраат "таа кошница,тая талига,как мое да хи расесваш и се смеят"Писна ми хора.Обяснявам им,че и прахосмукачки да почнат да праат ,пак 6те съм фен Алфа Ромео,ама те не,та не.Един ми разпраа,дето кара Деу Нексия,че алфата е барака.Викам си ,Божееееее,Божееее.Неговата е сглобявана по корабите некаде,а алфата е барака.Неам думи.Момчета да сме живи и здрави да си харесваме алфите и това.
    Skoda Superb II 2.0TDI Laurin&Klement EX-Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99 Edizione Sportiva EX-Volvo S80 2.5D Summum

EX-Alfa Romeo 33 1.3 Boxer

Comment

е братле и аз всеки ден съм до Пазарджик и май се сещам кое и кафето.Фактът,че такива хора карат Алфа,трее да говори на идиотите дето ни хулят ,че сме луди,че алфата е кола за разбирачи
      Skoda Superb II 2.0TDI Laurin&Klement EX-Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99 Edizione Sportiva EX-Volvo S80 2.5D Summum

Comment

Аз вече не влизам в спорове. Като почне някой да ми обяснява какви кошници са алфите, само викам добре добре. В крайна сметка - след като има хора, които твърдят, че Азис е по-голям певец от Фреди Меркюри, защо да няма и такива, които твърдят, че Опел е по-добра марка от Алфа Ромео.
        Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
        AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
        Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

Сектантска работа е вашата еиии ама кво ви пука караите си автомобилите и тва е! Щом по моята 145-ца дето вече е над 10год. и като видя, че хората още се обръщат след нея за кво си говорим cooolllll
          Ex ALFA 145 JUNIOR 1.4.16V T.SPARK SeXy Line
          FIAT STILO ABARTH 2.4L 20V 171HP+
          sigpic

Comment

Първоначално публикувано от andro88 Покажи съобщение
            е братле и аз всеки ден съм до Пазарджик и май се сещам кое и кафето.Фактът,че такива хора карат Алфа,трее да говори на идиотите дето ни хулят ,че сме луди,че алфата е кола за разбирачи
            Фактите са си факти!
            Alfa Romeo 156 2.4JTD '02, Fiat Punto 1.2 16V '00, Alfa Romeo 155 2.0 16V - ex, Сузуки Бандит 400 VC '94 - ex, Дукати S4 '02

Comment

Alfa e credo!

Comment

аз лично никога не бях мислел за алфа, но когато се чудех каква кола да си вземам ( тя ми е 1-вата) един приятел ми каза - Аз имам две алфи 33 1,3 боксер 2-ва карбуратора и 155 1,8 т.с. ,ако искаш мога да ти продам 33-та и така сега той кара 156-ца 1.6 т.с (не е продал старата) а моя милост ( надявам се ) след като си дойда в БГ 166 2,4 jtd 2000g.

алфа 33 1,3 боксер 2-карбуратора (няма да я продавам )
                Last edited by vodolaz1; d.m.y г., 00:30.
                Алфа Ромео 33 1.3 боксер - бивша
                Алфа Ромео 166 2.4 ЖТД 136к.с моята лейди

Comment

Ух и аз мечтая за една 166 jtd.Колеги толко съм се сбаркал,че я санувах Алфата.Една черна с оригиналните джанти тия с 5 кръга,а вътре на централната конзола-некфо филмче върви,кожа ,абе всичко как си му е реда.Ще се поболея........

Comment

ми и аз си зех 33 на шега за 300 лева уж да си хода на ликции с него но ,няма и един месец и 33то се оборудва с нова генерация оправяне ня ръжда и промазвани сменяне на косумативи и така от дума на дума станаха 1000 иии лева но е перфект и моторчето пеее

Comment

33-та си е доста добра, но аз лично съм решил да и сменям мотора с 1,7
                      4 -карбуратора (няма да я карам всеки ден,но като и се метна изкам да осетя трапка) ако някой има за продаване нека ми пише
                      тарся предни седалки и дражките на вратите

33 1,3 boxer
                      Алфа Ромео 33 1.3 боксер - бивша
                      Алфа Ромео 166 2.4 ЖТД 136к.с моята лейди

Comment

та колеги и аз за 16 години се убедих какво е да караш 33ка/първата серия/ мога смело да заява че за толкова време не ме е напуснала тръпката докарах си навремето от италия 155ца страхотна кола но някак си....продадох я и сега продължавам си карам 33ката и да настрахвам от звука на боксера
                        alfa33 1.5 Boxer twin weber or Dell Orto DRLA40 105 hp/Quadrifoglio Oro 84

Comment

Първоначално публикувано от valentino Покажи съобщение
                          та колеги и аз за 16 години се убедих какво е да караш 33ка/първата серия/ мога смело да заява че за толкова време не ме е напуснала тръпката докарах си навремето от италия 155ца страхотна кола но някак си....продадох я и сега продължавам си карам 33ката и да настрахвам от звука на боксера
                          Макина нервоза

B&B Racing | bb-racingteam.com
                          Има хора за които дрифта е ИСТИНА, колата - Религия, а живота - СЪCТЕЗАНИЕ!

Comment

Първоначално публикувано от zilala Покажи съобщение
                            ми и аз си зех 33 на шега за 300 лева уж да си хода на ликции с него но ,няма и един месец и 33то се оборудва с нова генерация оправяне ня ръжда и промазвани сменяне на косумативи и така от дума на дума станаха 1000 иии лева но е перфект и моторчето пеее
                            случайно да си от ТУ или околните университети? Мяркал съм една къдрава мацка със същата 33ка като тази от аватара ти. 1.3 боксер.

за да не съм офф ще спомена че отново се разискват митове и легенди. Италянските коли не са най-бързите, немските не са най-здравите, френските не са най-комфортни и тн. Факт е че най-много италианските производители имат резултати в спортните автомобили, както и че немските имат успехи в качеството. Но вече всичко е размито!
                            Пасат дава повече ядове от 159, ама и 159 е с двг 1.8 от опел. За жалост, вече нищо не е въпрос на традиции, а на маркетинг.
                            Last edited by sa6o_roman; d.m.y г., 15:41.
                            по колата те посрещат... по акъла изпращаха едно време...

Comment

Първоначално публикувано от Bobo Покажи съобщение
                              Не става брато ша доде някой с голф 2 и тогава на тебе ше ти изпадат зъбите като видиш цялата предница за 50-60лв

да купена от еврото и след 2-3 седмици пак ще я сменя
                              Hard Rock & Devil Drive

по якия боди тунер

Comment

Охххх и на мене ми е писнало да повтарям едно и също за Алфа...Само знам че като я карам всеки я гледа и и се възхищава... Просто на хората и то най-вече на нежния пол им е омръзнало да гледат тея Бмв, Мерцедеси и Аудита...Веднаж като видят моята Глезанка и забравят за всичко останало И кой каквото и да каже Алфа си е Алфа, просто има нещо в тези автомобили...И аз винаги казвам едно "За да си купиш кола, ти трябват пари, но за да си купиш Алфа Ромео, ти трябва СЪРЦЕ !!!
                                156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Working...
                                X